Aanpak

Ieder project start met het opstellen van een strategisch plan.
Hoe klein of groot de opdracht ook is: eerst nadenken, dan doen.

Branding

We vormen de kernwaarden van een organisatie naar een visuele identiteit: een merk dat herkenbaarheid uitstraalt en de doelgroep activeert. Daarna gaan we aan de slag met de middelen die nodig zijn om de gestelde doelen te bereiken. Of dat nu een website, webshop, online advertentiecampagne of brochure is: je huisstijl en merkbeleving worden tot in de puntjes doorgevoerd. Uiteraard met sterke teksten gecombineerd met doelgroepgerichte video & fotografie.

Diensten

huisstijlontwikkeling

rebranding

Coding

We zijn sterk in het maken van online media: gek op coding. Van maatwerk-websites tot grote webshops en van digitale catalogi tot reserveringssystemen. WordPress is ons specialisme en koppelingen maken zit in ons DNA. We bouwen wat een merk online nodig heeft en maken opdrachtgevers wegwijs in het beheer. Liever niet zelf aan de slag? We kunnen je ook compleet ontzorgen. 

Diensten

WordPress websites

WooCommerce webshop

Marketing

Van hardcopy krantenadvertenties tot online zoekmachine-optimalisatie (seo) en van socialmediastories tot brochureverspreiding: we gaan aan de slag met de juiste marketingmix samen gesteld voor jouw bedrijf. Altijd met de strategie voor de totale klantbeleving als uitgangspunt.

Diensten

social media marketing

promotie middelen

Heb je een vraag?

Laat je naam en telefoonnummer of e-mail achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.